Cautare

19893 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 05 04 2010 satu mare" (3.83 secunde)
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Recenta demisie a fostului ministru al Republicii Moldova si, respectiv, demisia guvernului de la Chisinau din data de 16 iunie 2015 au generat, nu pentru prima oara in ultimii ani, o noua criza politica guvernamentala in Republica Moldova.
Ce i-a zis legat de vaccin In cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la PRO TV de pe 21 martie 2019, Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu au discutat despre vaccin. ... Actrita si fosta vedeta PRO TV nu si-a exprimat parerea proprie legata de vaccin.
Povestea cu PRO TV-ul ma sacaie in continuare. Si am constatat ca nu sunt singura pe care probabil domniile lor, de la PRO, ar considera-o „incuiate”. Am vorbit cu tot felul de oameni, cu diferiti colegi din presa.
Basarab Panduru si Andrei Vochin au fost invitati in studioul Orange Sport si au discutat intens despre decizia echipei finantate de Gigi Becali. ... E primul pas, cu carnetul poti antrena la amatori sau in scoli. ... La competitie e clar ca nu se poate (n.r.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Senatul a aprobat ieri, cu 86 de voturi pentru, doua impotriva si doua abtineri, proiectul de buget al forului, care este cu aproximativ 30% mai mare decat cel de pe anul precedent si prevede majorari salariale in medie de 14%.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Pentru ca privatizarile din Romania au fost finalizate in mare parte, Comisia Nationala de Prognoza (CNP) anticipeaza ca ponderea valorii adaugate din servicii, constructii si industrie la formarea PIB va creste in urmatorii trei ani. Pe de alta parte, cota agriculturii se va diminua.
Guvernul a decis ca, din 2010, sa majoreze impozitele si taxele locale cu aproximativ 20%, valoarea de impozitare pentru cladirile facute din materiale rezistente si racordate la utilitati urmand sa fie majorata astfel, incepand cu anul viitor, de la 669 de lei pe metrul patrat la 806 lei.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. ... Economia reala nu mai functioneaza la acelasi nivel, ci i-au slabit motoarele.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. ... Economia reala nu mai functioneaza la acelasi nivel, ci i-au slabit motoarele.
Realitate FMI recunoaste in februarie 2010 ca sectorul financiar din Romania a avut un rol practic inexistent in sustinerea economiei reale in anul 2009 2.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. De acum inainte, oricine are credit cu dobanda variabila trebuie sa stea cu ochii pe indici.
Decembrie 2010 - Oriflame Romania, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vanzare directa, a aniversat aseara 15 ani pe piata romaneasca.
Majoritatea consiliilor locale de sector vor avea bugete diminuate in comparatie cu 2011, cea mai mare scadere fiind la Primaria Sectorului 1, unde proiectul de buget pe anul in curs prevede sume mai mici cu 19% fata de anul trecut.
PIB a scazut cu 1,3% in 2010, conform datelor actualizate ale INS. ... Dupa doi ani de criza, productia anuala a Romaniei este cu o zecime mai mica decat cea din 2008.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
google-analytics.com